Archives

0 comment

How To Perform Well…

The banking business can be a lucrative career if you know what you are doing and certain steps things can..

Read More
0 comment

What Makes A Good…

The first glimpse of your marketing potential that an employer will see of you is in your CV. The way..

Read More
0 comment

HumanPower Partner Ekskluziv I…

Lajm i jashtëzakonshëm për Kosovën! Dy gjigantë botëror sjellin shumë mundësi të reja të punës. Gjiganti më i madh botëror..

Read More
0 comment

Vendosmëria për t'u punësuar

VENDOSMËRIA PËR T'U PUNËSUAR Vendosmëria për t'u punësuar është një nga faktorët kryesorë (nëse jo kryesori) që mundëson gjetjen e..

Read More
0 comment

Njohja e vetes dhe…

NJOHJA E VETES DHE AFTËSIVE PERSONALE Njohja e vetes dhe aftësive personale ka shumë rëndësi në procesin e gjetjes së..

Read More
0 comment

Gjetja e burimeve të…

GJETJA E BURIMEVE TË PUNËSIMIT Për të gjetur punën e dëshiruar, ju duhet të keni burimet tuaja të punësimit të..

Read More
0 comment

Angazhimi në gjetje të…

ANGAZHIMI NË GJETJE TË PUNËS Angazhimi, sikurse vendosmëria për të punuar, është faktor shumë i rëndësishëm në gjetjen e punës...

Read More
0 comment

Analizimi i shpalljeve, hulumtimi…

ANALIZIMI I SHPALLJEVE, HULUMTIMI I KOMPANIVE DHE GJETJA E PUNËS SË PËRSHTATSHME Shpalljet e punës shumë shpesh janë reflektim i..

Read More
0 comment

Hulumtimi dhe njohja e…

HULUMTIMI DHE NJOHJA E POZITËS PËR TË CILËN APLIKOHET Hulumtimi i pozitës së punës për të cilën aplikohet është një..

Read More
0 comment

Përpilimi i CV-së

PËRPILIMI I C.V.-SË Shkronjat C.V. janë inicialet e termit latin curriculum vitae, që në shqip do të thotë shtegu i jetës..

Read More
From the Blog
News On Calendar
September 2019
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Facebook