Archives

0 comment

Përpilimi i letrës motivuese

Në letrën motivuese ju keni mundësinë të komunikoni direkt me punëdhënësin. Aty ju tregoni se pse mendoni që ju jeni..

Read More
0 comment

Drejtshkrimi

DREJTSHKRIMI Nëse ju nuk e njihni drejtshkrimin e gjuhës shqipe, ju tashmë jeni duke dëmtuar veten dhe të ardhmen tuaj..

Read More
0 comment

Aplikimi

Pasi që keni përfunduar fazat e kaluara me sukses, juve ju mbetet të aplikoni në pozitën e dëshiruar të punës...

Read More
0 comment

Pritja e thirrjes dhe…

PRITJA E THIRRJES DHE PËRGATITJA PËR INTERVISTË Pasi të aplikoni në vendin e punës së dëshiruar, juve ju mbetet të..

Read More
0 comment

Përgatitja psikologjike

PËRGATITJA PSIKOLOGJIKE Të gjitha përgatitjet për intervistë mund të ju shkojnë poshtë nëse ju nuk keni bërë përgatitjen psikologjike të..

Read More
0 comment

Veshëmbathja

VESHËMBATHJA Veshëmbathja është faktor i cili ndikon imazhin tuaj në mënyra të jashtme dhe të brendshme. Balansimi i këtyre dy..

Read More
From the Blog
News On Calendar
September 2019
M T W T F S S
« Jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Facebook