News

Angazhimi në gjetje të punës
0 comment

Angazhimi në gjetje të punës

ANGAZHIMI NË GJETJE TË PUNËS Angazhimi, sikurse vendosmëria për të punuar, është faktor shumë i rëndësishëm në gjetjen e punës...

Read More
Gjetja e burimeve të punësimit
0 comment

Gjetja e burimeve të punësimit

GJETJA E BURIMEVE TË PUNËSIMIT Për të gjetur punën e dëshiruar, ju duhet të keni burimet tuaja të punësimit të..

Read More
Njohja e vetes dhe aftësive personale
0 comment

Njohja e vetes dhe aftësive personale

NJOHJA E VETES DHE AFTËSIVE PERSONALE Njohja e vetes dhe aftësive personale ka shumë rëndësi në procesin e gjetjes së..

Read More
Vendosmëria për t’u punësuar
0 comment

Vendosmëria për t’u punësuar

VENDOSMËRIA PËR T'U PUNËSUAR Vendosmëria për t'u punësuar është një nga faktorët kryesorë (nëse jo kryesori) që mundëson gjetjen e..

Read More
HumanPower Partner Ekskluziv I Teleperformance
0 comment

HumanPower Partner Ekskluziv I Teleperformance

Lajm i jashtëzakonshëm për Kosovën! Dy gjigantë botëror sjellin shumë mundësi të reja të punës. Gjiganti më i madh botëror..

Read More
What Makes A Good Marketing CV?
0 comment

What Makes A Good Marketing CV?

The first glimpse of your marketing potential that an employer will see of you is in your CV. The way..

Read More
How To Perform Well In The Banking Sector?
0 comment

How To Perform Well In The Banking Sector?

The banking business can be a lucrative career if you know what you are doing and certain steps things can..

Read More